Muhammed'e Zina Etmek Serbestti

İslam kurallarına göre evleneceğiniz kadına ''mehir'' denilen para vb. ödemek zorundasınız.Bunun miktarı konusunda mezhepler arasında farklı görüşler vardır,detaylara şuradan bakabilirsiniz ben mehiri ayrıntılı incelemeyeceğim;


http://tr.wikipedia.org/wiki/Mehir


Mehir zorunluluktu hala da öyledir ama bu zorunluluk sonradan Muhammed'e mahsus olmak üzere kısmen de olsa  kaldırılmıştı.Bir ayetle birlikte kendini ''hibe'' yani hediye eden kadınlarla Muhammed mehir vermeyerek  cinsel ilişki kurabilecekti.


Bir kadın kendini sadece Muhammed'e hediye edebiliyordu,dediğim gibi diğer müminler içi böyle birşey sözkonusu değildi.Ayet şu;


Ahzab:50=Ey Peygamber! Mehirlerini verdiğin hanımlarını, Allah’ın sana ganimet olarak verdiği ve elinin altında bulunan cariyeleri, amcanın, halanın, dayının ve teyzenin seninle beraber göç eden kızlarını sana helâl kıldık. Bir de Peygamber kendisiyle evlenmek istediği takdirde, kendisini peygambere hibe eden mümin kadını, diğer müminlere değil, sırf sana mahsus olmak üzere (helâl kıldık). Kuşkusuz biz, hanımları ve ellerinin altında bulunan cariyeleri hakkında müminlere neyi farz kıldığımızı biliriz. (Bu hususta ne yapmaları lâzım geldiğini onlara açıkladık) ki, sana bir zorluk olmasın. Allah bağışlayandır, merhamet edendir.


Gördüğünüz gibi Muhammed mehir vermeden de evlenebiliyordu.Bu ayet tek başına Kur'an'ın insan eli tarafından yazıldığını açıkça ortaya seriyor fakat bir ayrıntı daha var,o daha vahim.


Ahzab Suresi hicretin 5. yılında inmiştir;


http://www.mumsema.com/surelerin-nuzul-inis-sebebi/72904-ahzap-ahzab-suresi-nuzul-sebebi.html


Bu ayet sadece,Muhammed'in kadınlarla mehirsiz evlenebilmesini değil,zina edebilmesini de meşrulaştırmış.Şöyle ki;


Mut'a nikahını bilirsiniz,bilmeyenler şu yazımdan öğrenebilirler;


http://dinsizdeist.blogspot.com/2012/06/nikahparayla-zinafahiselik-muta.html


Kısacası fahişeliktir.Kadına para verip ilişkiye girer,ikinci gün tanımazsınız.Yazımda da belirttiğim gibi bu nikah türü en son hicretin 8. yılında yasaklanmış,yani Ahzab Suresi ile Muhammed'e mehrin kısmen kaldırıldığı zamanlarda bu nikah türü hala serbstti,uzunca bir süre de serbest kaldı.


Tüm bunları şu nedenden anlattım;


Muhammed için mehir kaldırıldığına göre,Muhammed'in Mut'a nikahı için para vermesine de gerek kalmıyor.Yani bir kadın kendini Muhammed'e hediye ederse kadınla anlaştığı ilişki türüne göre(Mut'a veya normal nikah) Muhammed onunla ömür boyu evli de kalabilir,cinsel ilişkiye girdikten 10 dakika sonra  ayrıla da bilir.


Sonuç olarak Muhammed parasız olarak Mut'a nikahı kıyabiliyordu,ki bu bildiğiniz zinadır.Kadınla şartsuz şurtsuz direk cinsel ilişkiye giriyor,ne mehir var ne de nikah,kadının biri ''kendimi Peygambere hediye ediyorum'' desin yeter.


Zinadan hiçbir farkı yok,sizce tüm bunların Tanrı'yla ilgisi olabilir mi?Tanrı bu kadar tutarsız olabilir mi?