Meryem İçin Kur'a Çekilmesi

Ali İmran:44=(Ey Muhammed!) Bunlar sana vahyettiğimiz gayb haberlerindendir. Meryem’i kim himayesine alıp koruyacak diye kalemlerini (kur’a için) atarlarken sen yanlarında değildin. (Bu konuda) tartışırlarken de yanlarında değildin.
Bu üstü kapalı ayetlerin anlaşılması için metnin orijinalinin okunması zorunludur:
Rabbin meleği şöyle dedi: "Zekeriya, zekeriya, tapınaktan çık ve halkın dul erkeklerini bir araya topla. Her erkek bir dal parçası getirsin. Rab kime işaret verirse, Meryem o kişinin eşi olacak". Bu çağrı tüm Yahudiye bölgesine ilan edildi; Rabbin borusu çalındı ve tüm erkekler tapınağa koştular. (Yakup İncili VIII.3) 
Son dal parçasını Yusuf aldı ve işte bu dal parçasından bir güvercin çıkıp Yusuf'un başının üzerinde uçtu. Kahin Yusuf'a: "Bakireyi tapınaktan alıp himaye etmek görevi sana verilmiştir" dedi. Yusuf ise buna karşı çıkıp şöyle dedi: "Benim çocuklarım var ve yaşlı bir adamım, o ise bir bakire! Onu alıp kendimi İsrail halkına güldüremem". Kahin şöyle yanıt verdi:"Yusuf, Rabbin olan Tanrı'dan kork ve O'nun Dathan, Abiram ve Korah'a ne yaptığını hatırla, yer yarılıp itaatsiz bu kişileri yutuvermişti. Aynı şey senin başına da gelmesin". O zaman Yusuf korktu ve Meryem'i himayesine almayı kabul etti. (Yakup İncili IX.1)


Görüyorsunuz ya hikaye tıpatıp aynı olduğu gibi Kur'an'da bulanık,Kur'an Hristiyanların sahte İncilleriyle tefsir ediliyor,ne de olsa apaçık bir kitap!